Tuotteiden palautus

Yhteystiedot | Maksaminen | Tuotteiden toimitus | Kokotaulukko

 

Palautukset / vaihto: Jos jostain syystä et ole tyytyväinen tilaukseesi, käy tilisi Omat palautukset -osiossa pyytääksesi palautusta tai tuotteen vaihtamista. Vastaamme pyyntöösi 2 työpäivän kuluessa.

 

1.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa tilauksensa 14 vuorokauden kuluessa ostoksien noutamisesta. Palautettujen tuotteiden hinta palautetaan 30 päivässä (paitsi palautukseen liittyvät kuljetuskustannukset).

1.2. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessa.

1.3. Alkuperäinen pakkaus tulee avata varovaisesti sitä vahingoittamatta. Mikäli pakkauksen avaaminen sitä rikkomatta/vahingoittamatta ei onnistu, Ostaja ei vastaa vahingoittuneesta pakkauksesta. Mikäli Ostaja on rikkoutunut pakkauksen huolimattomuudesta eli tuotepakkauksen avaaminen olisi ollut mahdollista sitä rikkomatta, myyjällä on oikeus vaatia siitä vahingonkorvausta.

1.4. Mikäli Ostaja havaitsee tilauksen noutamisen yhteydessä, että hänelle on lähetetty väärä tai viallinen tuote tai tilauksen pakkaus ei ole ehjä tai on muuten vioittunut kuljetuksen yhteydessä, Ostajan on ilmoitettava virheestä välittömästi myyjän edustajalle lähettämällä reklamaation sähköpostitse [email protected] tai Streetbrand OÜ:n toimistoon osoitteessa Pärnu mnt. 142a, Tallinna.

1.5. Ostajan tilauksesta vastaa kuljetuksen aikana Myyjä. Tuotteiden vastaanottohetkellä vastuu tuotteiden vahingoittamisesta tai katoamisesta siirtyy asiakkaalle.

1.6. Palautuksen eräpäivä alkaa siitä hetkestä, jolloin Ostaja on palauttanut sopimattoman tuotteen myyjälle, joka on sen vastaan ottanut sekä puolestaan tarkistanut.

1.7. Tilauksen palautusta varten tulee lähettää sähköpostiviesti osoitteeseen [email protected] ja siihen tulee liittää seuraavat tiedot:

  • ostajan nimi,
  • palautettava tuote,
  • tilausnumero,
  • palautuksen syy sekä tilinumero rahojen palautusta varten.