WOKECUSTOMS x BALLZY

WOKECUSTOMS x BALLZY

Ballzy ühendas jõud Eesti suurima custom ketside disaineriga ja küpsetas teile kokku kerge collabi. Tegime @Wokecustomsi lõpubossiga väikse inteka ka, et saada paremini aru, mis mehega tegu.  

-

Hei, minu nimi on Juhan. Olen 20-aastane ja pärit Eestist. Hakkasin ketsimaalimale keskenduma kuskil 2018. aasta juulis ja olen sellest ajast saati asjaga palju tegelenud. Praegu õpin ettevõtlust TalTechi ülikoolis. Mulle meeldib teha seda väga teha seda ketsi asja ning tänu lähedaste ja klientide toetuse saan ketside tuunimisega tegeleda täiskohaga. Teen kogu oma tööd üksi ja olen seda algusest peale üksi teinud - see on üks asi, mis mind tegelikult käimas hoiab. Kellegi jaoks midagi valmistada on hämmastav. Omaette kasvamine ja millegi loomine on mulle palju õpetanud ja soovitan teil kindlasti sama teha.

-

Kandke midagi, mida kellelgi teisel pole. Keskendume teie toodete kvaliteedi, kogemuste ja rahulolu maksimeerimisele. Ennekõike tahame laiendada inimeste loovust. 

 

 

Limited ketsid saadaval siin:

 

Mehed:

AIR FORCE 1 ´07 X WOKECUSTOMS | Ballzy

Naised: 

W AIR FORCE 1 ´07 X WOKECUSTOMS | Ballzy